Maak kennis met padel Nijmegen

12-03-2022
Nijmegen
Opendag 12 Maart

My PadelClub Nijmegen opent haar deuren op 12 maart!

Zes panoramische padelbanen, lessen, toernooien, events en meer. Welkom in de wereld van flitsende rally’s, spectaculaire punten en lachende gezichten. Welkom bij My PadelClub! Met 6 indoor padelbanen in Nijmegen is My PadelClub de grootste indoor padelaanbieder in Nijmegen. 

De kenmerkende blauwe kunstgras ondergrond, professionele verlichting, strakke glazen wanden en gezellige horeca maken My PadelClub de nieuwe sportieve hit in Nijmegen. De populariteit van deze oorspronkelijk Mexicaanse sport stijgt zo hard, dat er door heel het land in rap tempo sportaccommodaties worden omgebouwd tot padelcentra. Zo werd de tennishal van My HealthClub aan de Marie Curiestraat 80 in Nijmegen de afgelopen maanden volledig gestript en voorzien van zes panorama padelbanen. 

Walk in padeldag zaterdag 12 maart
Hoewel de eerste potjes al gespeeld zijn, houdt My PadelClub op 12 maart tussen 09.00 en 14.00 uur haar opening met een ‘Walk in padel’-dag. Op deze dag kan iedereen gratis kennis maken met padel, dus neem je sportoutfit mee. 

Je kunt meedoen met een padelles voor alle leeftijden en niveaus. Ervaar de tips en tricks van gekwalificeerde trainers,  die je helpen met techniek, tactiek en meer. Volg een gratis padelworkshop of sla met je vrienden een bal. En geniet daarna van een hapje, drankje en muziek. Of kom gewoon even een kijkje nemen.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland  
Nog nooit groeide een sport in Nederland zo hard als padel. Met haar oorsprong in Mexico, kwam de sport, ook wel een kruising van tennis en squash genoemd, via Spanje naar Nederland. In Spanje is padel onder de jeugd al bijna zo groot als voetbal en in Nederland is de opmars in volle gang. De sport is dynamisch en sociaal, je speelt altijd met z’n vieren. Padel is ook erg geschikt voor bedrijfsevents of familieuitjes.

My PadelClub richt zich met haar centrum op de actieve padeller en op andere sporters uit de regio. Veel sporters doen padel ‘erbij’. Het is een laagdrempelige sport waarbij de beginner met of zonder les al snel leuk kan spelen.  

Padel is je nieuwe verslaving 
Kom je ook kennismaken met de leukste sport van Nederland? Dan zien we je 12 maart tussen 09:00 en 14:00 uur. Meld je via onderstaand formulier aan.

Aanmelding open dag 12 maart

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meer nieuws