Page Title My Padel Club

8 redenen voor een padel groepsevent bij My Padelclub


Je Padel event gaat altijd door!

My Padelclub beschikt over indoor padelbanen. Hierdoor hebben weer en wind geen invloed op de bespeelbaarheid van de banen. Ook bij slecht weer heb je ideale omstandigheden voor je event.

Ruime capaciteit voor grotere groepen.

My Padelclub beschikt over maar liefst 6 padelbanen. Hierdoor kunnen op ieder moment
24 deelnemers spelen. Door af te wisselen kunnen groepen tot 48 deelnemers uitstekend uit de voeten. my padelclub is geschikt voor groepen van 12 tot 60 deelnemers.

Sfeer en gezelligheid

My Padelclub beschikt niet alleen over prachtige padelbanen, maar ook een sfeervolle lounge met open haard, waarin je voor en na het spelen gezellig kan bijpraten met vrienden en collega’s.

Leuk uitje met lekker eten en drinken.

Combineer je padel event met een gezellig hapje eten en drinken. Graag stellen wij in overleg met jou een arrangement vast, passend bij jullie voorkeuren en budget.

Speel op de beste banen ter wereld.

Speel op de officiële World Padel Tour banen, voorzien van Mondo Supercourt XN kunstgras. Heb je ooit op deze ondergrond gespeeld, dan wil je nooit meer anders.

Moedig je vrienden aan in hun strijd!

my padelclub beschikt uitsluitend over panorama wedstrijdbanen. Hierdoor heb je zicht op alle banen. Je kunt  je vrienden en collega’s optimaal aanmoedigen!

Padelles voor beginners!

Niet alleen ervaren padellers kunnen meedoen aan het event, maar ook beginners. Op jouw verzoek zorgen wij voor begeleiding door een professionele padelleraar, die ook beginners de eerste kneepjes van padel bijbrengt. Of jullie beste spelers nog beter maakt!

Begeleiding van je event!

Op jouw verzoek kan een padel host jouw event begeleiden. Wij maken dan voor jou een wedstrijdschema met finales en zelfs een echte prijsuitreiking met een beker voor op de schoorsteen of in de bedrijfskantine!

Vraag offerte aan voor een groepsevent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.